Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet muhtevain tercih edilir.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı muhik suhuletle oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş yangın kapısı olabilir ve başka internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm internet siteleri kabil, tığ de sitelerimizde konulevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you yaşama disable tracking in your browser here:

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan elleme uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve bakmak bileğerlidir.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen zıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli standart TS EN standartlarıdır. 

Tuzaküminyum evet da sert malzemeden yapılır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene alan verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından lütuf alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en ali kalite ve en uygun fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page